Geschiedenis schrijven

Een bedrijfsjubileum is een mooi moment om je geschiedenis te delen met anderen. Met een jubileumuitgave laat u zien wie je bent en hoe dat historisch gegroeid is. Studio Topixx drukt dit in woord en beeld uit op een manier die helemaal bij jou past. Wij maken bijzondere uitgaven voor speciale gelegenheden, zoals:
- (digitale) jubileum- en herdenkingsboeken
- bedrijfsbiografieën en ondernemersstambomen
- jubileumtijdschriften en magazines
- jubileumwebsites
- jubileumvideopresentaties en bedrijfsfilms
- jubileumtentoonstellingen
- jubileumkalenders

Studio Topixx kiest bij het maken van een jubileumboek voor een persoonlijke en professionele benadering. Samen met jou bepalen we hoe je uitgave in tekst en beeld er uit komt te zien. Je kunt vertrouwen op onze creatieve en zakelijke aanpak. We werken altijd binnen de vooraf duidelijk afgesproken begroting en tijdplanning. Je kunt het uitgeefproces met een gerust hart aan ons overlaten. Tel daar onze vakkennis, enthousiasme en liefde voor het vak bij op en je weet dat je verzekerd bent van een prachtuitgave!

Meer weten over de mogelijkheden om een jubileumuitgave te laten maken? Vul dit formulier in en wij nemen snel contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bellen kan natuurlijk ook: 0499-376396.

Kijk voor voorbeelden in onze portfolio en klik op Boeken.

Ook interessant voor u

Klik hier om een indruk te krijgen hoe onze klanten over ons denken.