De kunst van het weglaten

Belangrijkste kenmerk van een goed logo is ‘eenvoud’. Klanten en prospects moeten in één oogopslag zien (of voelen), waar jouw bedrijf voor staat. Kijk maar naar de meest succesvolle ondernemingen ter wereld (Apple, Nike, Shell). De eenvoud van hun logo’s is tegelijkertijd hun kracht. Ze worden als het ware in je geheugen gebrand zodat je ze nooit meer vergeet.

Studio Topixx kiest bij het ontwerpen van een logo voor een persoonlijke en professionele benadering. We gaan nooit zomaar aan de slag, maar willen eerst alles van jouw onderneming weten over uw doelgroep en doelstellingen, maar ook over je concurrenten. Hoe doen zij het, en hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je onderscheidt van de concurrent? Daarnaast is het natuurlijk van belang dat we rekening houden met de toepasbaarheid van het logo. Wordt het alleen op internet gebruikt, of wordt het ook toegepast op briefpapier, visitekaartjes, transportmiddelen of gebouwen?

Bij ons worden de rechten van een logo aan jou overgedragen. Dat betekent dat je er achteraf mee kunt doen wat je wilt, zonder tussenkomst van ons. Als je wilt kunnen we het ook deponeren bij een rechtenbureau, zodat het auteursrechtelijk beschermd wordt.

Meer weten over de mogelijkheden om een logo of complete huisstijl te laten ontwerpen? Vul dit formulier in en wij nemen snel contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bellen kan natuurlijk ook: 0499-376396.

Kijk voor logovoorbeelden in onze portfolio en klik op logo's.

Ook interessant:

We hebben ook een blog geschreven over het belang van goed logo design. Zie hier.