Onze klanten aan het woord

Natuurlijk kunnen we u vol enthousiasme over ons werk vertellen, dat we goed werk leveren en betrouwbaar zijn. Veel belangrijker is hoe onze klanten daarover denken. Hieronder een overzicht.
Studio Topixx is voor ons een verlengstuk van de organisatie. Snel, kort en krachtig schakelen met kwaliteit. Dat is studio Topixx.
Janny Niessen, Marketing Communicatie, Saint-Gobain Weber Beamix
Ik heb René leren kennen als een goede sparringpartner bij het uitwerken van een idee naar de vormgeving. In de uitwerking zijn ze vervolgens zorgvuldig en precies om te zorgen dat het eindresultaat ook echt aan de verwachtingen voldoet.
Willem Kalmijn, Directeur, Organisatie Inrichters Impact
Met Studio Topixx hebben we een partner in huis die onze huisstijl en ook onze andere uitingen op een professionele manier heeft neergezet. Topixx kenmerkt zich door klantgericht handelen en snel en efficiënt in te springen op onze behoeftes op het gebied van marketing communicatie.
Martin Thijssen, Directeur bedrijfsvoering, Heerbeeck College
Al sinds geruime tijd geeft Studio Topixx invulling aan onze communicatie-uitingen. Dat zegt eigenlijk al voldoende wat zij voor ons betekenen. Betrokkenheid, creativiteit, snelheid en kwaliteit hebben zich al ruimschoots bewezen. Daarbij is het met René van der Horst vooral prettig communiceren en ‘klankborden’. Sta ik hier even bij stil, is het eigenlijk logisch dat we nog altijd zaken doen!
Diederik Bal, Commercieel Directeur, Gyvlon BV
Onze relatie gaat al menig jaartje langer terug dan sinds het ontstaan van Topixx. René en Mike bewijzen zich keer op keer als conceptdenker, als art director en als pragmatisch uitwerker van al die briljante ideeën in fantastisch artwork en punctuele producties. Creatieven pur sang op wie je kunt vertrouwen, die altijd voor je klaarstaan, voor wie niets te lang of te breed is. De onmiskenbare kwaliteiten als betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid koesteren wij in onze professionele band met Studio Topixx.
Henk van Hooff, Client Services Director, Phasis Communication Works
De voedselbank Best kent Studio Topixx als een betrouwbaar en dienstverlenend bureau. Onze ervaringen zijn zeer positief. Studio Topixx heeft onze website gemaakt en houdt deze ook regelmatig bij. Wij zijn blij dat we op hen kunnen terugvallen. Zodoende is onze site up to date, en representatief. Het spreekt voor zich dat Studio Topixx haar diensten volledig belangeloos inzet voor de Voedselbank Best.
Frans van Rosendaal, Voorzitter, Voedselbank Best

Onze klanten