Klanten informeren

Naast digitale media blijven gedrukte media zoals brochures, folders, flyers, leaflets, etc. belangrijk om je klanten te informeren over je bedrijf en je producten. Studio Topixx ontwerpt graag je brochure of folder. Uiteraard houden we daarbij rekening met je bestaande huisstijl. Wil je ook een nieuwe huisstijl? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

Bij het ontwerpen van brochures en folders denken we niet alleen aan de vorm, maar adviseren ook over inhoud. Als u dat wilt kunnen we tevens het schrijven van de tekst voor onze rekening nemen.
Studio Topixx kiest bij het realiseren van brochures of folders voor een persoonlijke en professionele benadering. We gaan nooit zomaar aan de slag, maar willen eerst alles van jouw onderneming weten over je doelgroep en doelstellingen, maar ook over je concurrenten. Hoe doen zij het, en hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je onderscheidt van de concurrent?

Meer weten over de mogelijkheden om een brochure of folder te laten ontwerpen? Vul dit formulier in en wij nemen snel contact op om de mogelijkheden met je te bespreken. Bellen kan natuurlijk ook: 0499-376396.

Kijk voor voorbeelden in onze portfolio en klik op Brochures/Folders.

Ook interessant:

Klik hier om een indruk te krijgen hoe onze klanten over ons denken.