Meer dan een mooi logo

Je wilt een goede indruk maken op je klanten en prospects. Het belangrijkste middel daarvoor is een huisstijl. Een huisstijl is meer dan alleen een mooi logo. Het is de kapstok waar al je uitingen zoals briefpapier, visitekaartjes, brochures, website, enz. aan worden opgehangen. Een goede huisstijl wekt vertrouwen in je bedrijf en in je diensten of producten. Met een huisstijl onderscheid je je ook van de concurrentie. Het is dus erg belangrijk om er veel aandacht aan te besteden.

Studio Topixx kiest bij het ontwerpen van een huisstijl voor een persoonlijke en professionele benadering. We gaan nooit zomaar aan de slag, maar willen eerst alles van je onderneming weten over je doelgroep en doelstellingen, maar ook over je concurrenten. Hoe doen zij het, en hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je onderscheidt van de concurrent? Daarnaast is het natuurlijk van belang dat we rekening houden met de toepasbaarheid van de huisstijl. Wordt deze alleen op internet gebruikt, of wordt het ook toegepast op briefpapier, visitekaartjes, transportmiddelen of gebouwen?

Naam
Ben je nog op zoek naar een passende naam voor je organisatie? Studio Topixx denkt graag met je mee. We kunnen je een aantal voorstellen doen, die aanluiten bij de doelgroep en doelstellingen.

Huisstijl handboek of huisstijl website
De toepasbaarheid van je huisstijl kunnen we ook, indien gewenst, in een huisstijlhandboek of -website vastleggen. Hierin worden alle onderdelen en toepassingen van een huisstijl opgenomen. Voordeel hiervan is dat iedereen binnen je organisatie die iets met de huisstijl te maken heeft, deze ook consequent toe kan passen, zodat de eenheid in beeldvorming wordt gewaarborgd.

Meer weten over de mogelijkheden om een complete huisstijl te laten ontwerpen? Vul dit formulier in en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bellen kan natuurlijk ook: 06-51387809.

Kijk voor huisstijlvoorbeelden in onze portfolio en klik op huisstijlen.

Ook interessant:

We hebben ook een blog geschreven over het begrip huisstijl. Zie hier.