Ga de strijd aan met je concurrent

Google heeft momenteel zo'n 20 miljard webpagina's geïndexeerd. Het is dus niet gemakkelijk om nog op te vallen tussen al die websites. Om de online strijd met je concurrenten aan te kunnen, is het van belangrijk dat je website goed te vinden is op het web. Dit heet zoekmachine-optimalisatie of SEO (Search Engine Optimization). Studio Topixx bouwt websites die zeer goed te vinden zijn voor zoekmachines, zodat je website beter scoort in de resultaten van een zoekmachine. Dit zorgt ervoor dat de website meer wordt bekeken wat uiteindelijk kan resulteren in meer omzet.

Daarnaast kunnen we je bestaande website ook optimaliseren. We maken in dat geval eerst een inventarisatie, en adviseren je aan de hand daarvan wat er verbeterd kan worden om de ranking in zoekmachines te verbeteren. Deze zgn. quick-scan is gratis.

Meer weten over de mogelijkheden om om je website te optimaliseren? Vul dit formulier in en wij nemen snel contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bellen kan natuurlijk ook: 0499-376396.

Ook interessant:

We hebben ook een blog geschreven over SEO. Zie hier.