Webshop in je eigen huisstijl

Wil je een professionele webshop laten bouwen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Eenvoudig te onderhouden, het beheersen van klanten, bestelprocessen monitoren, betalingen via ideal of creditcard, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En natuurlijk: op maat gemaakt in je eigen huisstijl.

Studio Topixx kiest bij het realiseren van een webshop voor een persoonlijke en professionele benadering. We gaan nooit zomaar aan de slag, maar willen eerst alles van je onderneming weten over je doelgroep en doelstellingen, maar ook over je concurrenten. Hoe doen zij het, en hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je onderscheidt van de concurrent? Bovendien kiezen we het liefst voor een cross-mediale oplossing. Sluit het ontwerp van de webshop nog aan bij je gedrukte media? Studio Topixx inventariseert en adviseert je graag, ook op dit gebied.

Meer weten over de mogelijkheden om een webshop te laten ontwerpen en realiseren? Vul dit formulier in en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bellen kan natuurlijk ook: 0499-376396.

Ook interessant:

We hebben ook een blog geschreven over responsive design. Zie hier.