Belangrijk Communicatiemiddel

Een website is vaak het belangrijkste middel om te communiceren met je klanten of prospects. Het is daarom erg belangrijk dat deze aansluit bij de verwachting van de bezoeker. Heeft je website relevante informatie die geschreven is in de taal van de bezoeker? En heeft de website de uitstraling die past bij je huisstijl? Deze en andere factoren spelen een belangrijke rol bij het succes van je onderneming.

Heldere structuur
Een belangrijk aspect van een succesvolle website is dat deze gebruiksvriendelijk is en vooral een heldere structuur heeft. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker snel de informatie vindt waar hij naar op zoek is en dat hij niet voortijdig afhaakt.

Content Management System (CMS)
Je wilt natuurlijk niet voor elke kleine aanpassing aan de website ons inschakelen, maar je wilt dit in eigen beheer kunnen doen. De oplossing is een Content Management Systeem. Zo'n systeem is ideaal als je regelmatig aanpassingen wilt doen zoals het plaatsen van nieuwsitems, een blog wilt bijhouden of teksten en foto’s wilt toevoegen of aanpassen aan je website. Studio Topixx bouwt websites in Content Management Systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal.

Responsive Design
De websites die wij maken zijn alle responsive. Dat wil zeggen dat ze zich aanpassen aan het apparaat waarmee ze bekeken worden. Dus maakt het niet meer uit of je website met een smartphone, een tablet of een pc wordt bekeken. Om te zien wat responsive design inhoudt, kan je het browservenster waarmee je deze website bekijkt smaller trekken. Je ziet dat de beelden de teksten zich automatisch aanpassen, zonder dat dit ten koste gaat van de leesbaarheid.

Studio Topixx kiest bij het realiseren van een website voor een persoonlijke en professionele benadering. We gaan nooit zomaar aan de slag, maar willen eerst alles van je onderneming weten over je doelgroep en doelstellingen, maar ook over je concurrenten. Hoe doen zij het, en hoe kunnen we ervoor zorgen dat jij je onderscheidt van de concurrent? Bovendien kiezen we het liefst voor een cross-mediale oplossing. Sluit het ontwerp van uw website nog aan bij je gedrukte media? Studio Topixx inventariseert en adviseert je graag, ook op dit gebied.

Meer weten over de mogelijkheden om een website te laten ontwerpen en realiseren? Vul dit formulier in en wij nemen snel contact op om de mogelijkheden met je te bespreken. Bellen kan natuurlijk ook: 0499-376396.

Kijk voor voorbeelden in onze portfolio en klik op Internet.

Ook interessant:

We hebben ook een blog geschreven over responsive design. Zie hier.